樂古Nakuz

標題: 你地想開咩子版?? [打印本頁]

作者: ar~KiT    時間: 15-1-2008 16:40
標題: 你地想開咩子版??
本人在此想收集一下各會員對於子版既意見...
收集完成之後將會向高層申請
為期7天

如果仲有d咩其他版塊都可以提出一下...
但未必一定會考慮

最多選擇4項

作者: TiNo    時間: 15-1-2008 17:03
全部都應該要有 除左個答問區
作者: ☆和平之道☆    時間: 15-1-2008 17:10
我都覺@@"希望開到呢D區啦~"~
作者: ar~KiT    時間: 15-1-2008 17:31
但係如果細分成咁 主版會唔會冇左意義呢??
所以先統計一下...
或者先開一d重要d 好似交易區咁
作者: 間間    時間: 15-1-2008 18:08
最想就係交易版~~~
作者: ar~KiT    時間: 15-1-2008 19:04
本人認為 交易區,公會區及貼圖區

對於目前版塊來說

較為重要,因此先行申請

待投票結束後,再作考慮餘下版塊
作者: 疾風終極奧義    時間: 15-1-2008 21:26
交易同任務版囉 @@
作者: 傻傻丁    時間: 16-1-2008 09:42
作者: sunw    時間: 16-1-2008 16:57
真係除左問答...
其他都要先good!
作者: 絕風仔    時間: 16-1-2008 22:34
我認為現在不應開子版較好
因為主版人流本身也不太多
回覆發貼等等也比較冷淡
還是等久一些 人流多回 我就認為開子版
開子版就視乎主版中有多少人發過這類型的貼而訂
作者: ar~KiT    時間: 16-1-2008 22:53
回絕風仔

這版的人流也不算少...
而且交易方面的帖子特別多...

不過感謝你的意見=]
作者: 伊賀流    時間: 17-1-2008 21:51
...等左呢個post好耐... 有咩理由隻game都算多人玩...個樂古論壇又無交易區(極度唔方便) 改左篇交易文章 你又係度扣分.. 推post你都扣分。  問答區又唔開  搞到個個新手係度問點加點。 貼圖區又唔開 搞到d人貼圖當討論。
作者: 浩哥    時間: 17-1-2008 22:07
上面個d全部可取=]
有的話整個FAQ也不錯
作者: ar~KiT    時間: 17-1-2008 22:24
首先

版規已說明不能推post,當然扣分

若有不滿 可到投訴區

另外 關於開版問題

本人已經在綜合申請區內發帖

有待高層審批開版

子版並不是版主話開就即刻開到

請你搞清楚
作者: 伊賀流    時間: 17-1-2008 22:44
唔推得post既話 咁又無交易區 你叫人想交易個d咁點算  打一次又俾人洗板洗到去唔知去第幾頁  開多次個post你又話重覆 明明改過個post換野既內容 你又話重覆  真係唔知你想點。
人地**同樣係幻想學園板 但係已經有交易區 唔好話你辦事不力 多多藉口。 如果你係無交易區係度既 你就應該俾人推返交易既post 如果唔係過左幾頁搵邊個睇先 你都唔會咁有心機睇到咁後啦 係咪先   開新post修改內容你又唔修  推post但係無交易區俾人用又唔俾推 如果你係驚推post黎呃分既話 就唔該你特定將交易既post回覆當無分加 成日凝住其他人想咁樣拎分姐你。 投訴你就一定會 你同我放心  不過我係想俾呢個板既人知下你處事能力有幾好咁姐。
作者: ar~KiT    時間: 17-1-2008 22:50
首先 我唔想同你發生罵戰

人地其他討論區有交易區 關樂古咩事??

高層未批就未有啦 就係咁簡單

邊個唔想有交易區?

成日凝住其他人想咁樣拎分姐你。<~ 呢句野我唔該你唔好咁主觀

分呢樣野 我唔覺得有幾重要

訂個版規出黎只係想會員守規
作者: 絕風仔    時間: 17-1-2008 22:58
我認為 交易區
推貼就限時吧
每2小時推一次等等
我也認為交易區不應該設加分等等
再在交易區開版規 未夠鍾開貼者一一扣分
作者: ar~KiT    時間: 17-1-2008 22:59
這個問題 我們不再討論了

高層已審批子版

即日起所有交易,公會,貼圖 請到子版發帖

多謝合作
作者: 伊賀流    時間: 17-1-2008 23:16
板主 我仲想要求增設"問答區"  因為本板經常有好多唔太明有關各職業既人物屬性配點 同配合咩寵物為最佳 而又想得知如何加點先至係最正確的要求。我曾經開過個post教左人有關各職業最佳既加點法(絕對經過我自己多次親身試驗最後結果) 其中都有多數既玩家認同為最佳。  希望可以將我個post轉移去問答區 / 加至精華文章     **我唔係要求各玩家必定要跟足哂我既加點法  只係想為大家根據我既多次試驗 發揮出各職業既特性 以及優點**
該post連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3209998
主題名為 : 到依家都仲有人問各職業點加屬性點同寵物點加...不如總結下
作者: ar~KiT    時間: 17-1-2008 23:18
回 伊賀流

配點的... 職業交流區會比較好嗎??
這版也不少人討論職業

新手問答 在主版做也可以

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlartcicle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2